Υπηρεσίες

Παρέχονται σημειώσεις, ειδική μεθοδολογία, πλούσιο βοηθητικό υλικό, ασκήσεις εμπέδωσης και κατανόησης, τεστ αφομοίωσης στην κάθε ενότητα καθώς και διαγωνίσματα με την ολοκλήρωση του κεφαλαίου. Με μοναδικό στόχο να προσαρμοσουμε όλα τα παραπάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή & κάθε τάξης. Μέσα από σκληρή δουλειά και με βαθιά γνώση του αντικειμένου, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και η επιτυχία εγγυημένη.

Μαθήματα Ειδικής Αγωγής

Παρέχεται υποστήριξη και σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Προσφέρονται κατ’ οίκον εργασίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή. Άριστη συνεργασία με τους γονείς στους οποίους δίνονται συμβουλές καθ’ όλη τη διάρκεια της διδακτικής πορείας του μαθητή ώστε να υπάρξει βελτίωση και επιτυχία τόσο σε σχολικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Εκπαίδευση Ενηλίκων

Σε μία εποχή που τείνει να επικρατήσει η πολυγλωσσική και πολυπολιτισμική σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο κρίνεται πλέον απαραίτητη η πιστοποίηση ελληνομάθειας. Εάν λοιπόν ανήκεις στους ενήλικες που δεν έχεις χρόνο για φροντιστήριο, οργάνωσε τα μαθήματά των ελληνικών σου μέσα από το δικό σου ωράριο εξυπηρέτησης. Γιατί όχι επέλεξε τα on line μαθήματα μέσω skype και μάθε ελληνικά από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι εντός ή εκτός Ελλάδος.

Μαθήματα σε Γκρουπ

Αναλαμβάνω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε γκρουπ μαθητών σε πολύ προσιτές τιμές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.